Metsä
Esittely Kesla 26RH-III

Kesla toi markkinoille kolmannen sukupolven harvesterinpään lukuisilla parannuksilla – kolmiosaisella rungolla on etuja

Kesla on pitkän linjan harvesteripäävalmistaja ja sen metsäkoneisiin asennettavissa malleissa on tullut markkinoille kolmas sukupolvi, joissa on uusi kolmiosainen runkorakenne.
Tommi Hakala
Keskiraskaiden harvesteripäiden markkinoilla Kesla on tuonut uudistuneen III-mallisarjan esille. Kolmen kokoluokan malliston keskimmäiset mallit ovat 26RH-III ja sen rinnakkaisversio 24RH-III. Molemmissa on uusi moduulirakenteinen runkoratkaisu, joka on ollut käytössä valmistajan järeimmissä malleissa, joissa se on päivitetty myös uudeksi III-versioksi.

Usein tuotekehityksen eteneminen ei juurikaan näy koneiden ulkomuodoissa, vaikka sisäiset muutokset olisivat merkittäviäkin. Näin on tälläkin kertaa, sillä Keslan uudistettujen harvesteripäidenosalta vain nimen II-merkinnän muutos III:ksi kertoo, että mallistoa on uudistettu.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää