Metsä
Esittely Moipu CS550RC

Moisio Forestin kehittämä kaatopää soveltuu yli 60 senttisten runkojen käsittelyyn – radio-ohjaus monipuolistaa Moipun ominaisuuksia

Etenkin Keski-Euroopan markkinoilla on runsaasti järeiden runkojen käsittelyyn valmistettuja, ketjusahakatkaisullisia malleja. Erittäin järeiden runkojen kaatoon ja katkontaan on nyt tarjolla myös kotimainen vaihtoehto Moisio Forestilta.
MOISIO FOREST OY
Erilaisten sähkö- ja tielinjojen ongelmapuiden poistossa on useimmiten käytetty harvestereita. Moisio Forest vastaa tarpeeseen Moipu CS550RC -mallillaan.

Moisio Forest Oy:n erilaisten kaatopäiden kehitys alkoi jo 1980-luvun lopulla, kun yritys kehitti oman harvesteripään. Samalla kehitettiin joustavat, kumivaimentimiin perustuvat syöttörullat. Syöttörullien kehitys jatkuu edelleen ja versioita on useampia. Harvesteripäästä kehitettiin myöhemmin myös yhdistelmäkonekäyttöön tarkoitettu versio, jolla onnistui myös kuormaus.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää