Metsä
Esittely Nisula N6

Nisula Forestin uusi N6 on edeltäjäänsä enemmän jo yleisharvesteriksi luettava malli – N6 asettuu keskiraskaiden harvestereiden kokoluokkaan, mutta on selkeästi harvennus-hakkuukone

Kolmas Nisula Forestin harvesterisukupolvi sai tyyppinumerokseen loogisesti N6. Edeltävät N4 ja N5 saavat nyt riuskemman ja maastokelpoisemman seuraajan.
Tommi Hakala

Huhtikuun alussa 2012 oli Nisula Forestilla tärkeä päivä. Silloin ensiesiteltiin ensimmäinen yrityksen oma harvesterikokoinaisuus eli N4. Lännen Tractors -yhteistyöllä synnytetty nelipyöräinen malli oli suunnattu harvennushakkuille, joiden rästeissä riittää edelleenkin työtä. Vuosien saatossa malli kehittyi N5:ksi, ja jo 60 kappaletta Nisulan harvestereita työskentelee eri puolilla Eurooppaa – monessa maassa on kysyntää ketterälle harvennuskoneelle.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää