Metsä
Esittely FinnBull FC13

FinnBull FC13 on kooltaan juuri sellainen yhdistelmäkone, jota metsänomistajakunta on kaivannut – keskikokoluokan yhdistelmäkone-kuormatraktorin omapaino on noin 14 tonnia

Metsäkoneita tilaustyönä valmistavan ja kehittävän Marco Krogars Oy:n uusi konemalli on yhdistelmäkone mielenkiintoiseen kokoluokkaan.
Tommi Hakala
FC13 on kooltaan hyvin lähellä esimerkiksi Komatsu 830.3 tai John Deere 810D -malleja. Koneen laskennallinen omapaino on hieman yli 14 tonnia, kantavuus 8,5 tonnia. Yhdistelmäkoneen kuormatila on nostettavissa pois kahdessa osassa ilman ohjaamosta poistumista. Ohjaamo on varustettu kuljettajan käyttämällä kääntöominaisuudella.

FinnBull-metsäkoneiden valmistajalle Marco Krogarsille viimeiset vuodet ovat olleet kiireisiä. Koska hänen ajatuksensa metsäkoneiden valmistuksesta on tuoda markkinoille asiakaslähtöisesti erilaisia konemalleja, on piirustusohjelmien ja alihankkijoiden kanssa kulunut paljon aikaa. Nyt kuitenkin koneiden valmistuksen komponentit alkavat olla kasassa ja koneiden valmistus asiakkaan haluamilla ominaisuuksilla onnistuu vähemmin ponnistuksin.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää