Metsä
Esittely

Nisula 335E+ tarjoaa vaihtoehdon järeämpien runkojen energiapuun korjuuseen – kouran leveät keräyskäpälät tarjoavat tukevamman otteen rungosta

Nisula Forestilla on pitkä kokemus energiapuun korjuuseen tarkoitetuista kaatopäistä. Uusi Nisula 335E+ laajentaa mallistoa järeytyneiden ensiharvennustenkin korjuuseen.
Tommi Hakala

Nisula 335E+ esiteltiin FinnMetko 2020 -näyttelyssä. Tarve uudelle mallille syntyi tarpeesta luoda aikaisempaa 285E-mallia suurempi keräävä kaatopää – 285E kun on alkujaan suunniteltu käytettäväksi maataloustraktoreissa ja kevyemmissä kuormatraktoreissa. Uuden kaatopään asennusalustoiksi soveltuvatkin nyt järeämmät kuormatraktorit ja kaivukoneet, koska rakenne on selvästi vahvempi. Siitä kertoo jo pikkuveljeä tuplaten suurempi paino, eli painoa on 650 kiloa. Painonsa puolesta 335E+ vastaakin järeää, yhdistelmäkoneisiin suunniteltua Nisula 500C -harvesteripäätä. Yhteneväisyyttä 500C -mallin kanssa on siinäkin, että 335E+:n tarttuma- ja kuormausleuat ovat samat.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää