Metsä

Husqvarna 536 LiPX -ketjuraivaussaha + BLi 940X -reppuakku - Hiljainen puurtaja

Husqvarna esitteli muutama vuosi sitten teräketjukatkaisuun perustuvan raivaussahan. Kyseinen 535FBx-malli oli Koneviestin kokeilussa 2012 (KV 7/12). Silloin erikoisen näköinen sahamalli mietitytti kokeilijoita kovasti. Nyt Husqvarna on tuonut markkinoille raivaussahan akkukäyttöisen vaihtoehdon, joka on muokattu oksasahasta.
Husqvarna on muiden pienkonevalmistajien tavoin vahvasti panostamassa akkukäyttöisiin laitteisiin. Yksi sellainen on akkukäyttöinen ketjuraivaussaha, jossa on hyödynnetty oksasahojen rakenneperiaatetta.

Husqvarnan akkutyökalujen valikoima on laajentunut puunhoitokäyttöön tarkoitetuilla oksasahoilla. Sahoista 536LiPT5 on teleskooppinen ja maksimissaan viisimetrinen, 536LiP4 taas kiinteämittainen nelimetrinen. Mallistoon kuuluu myös lyhytvartinen oksasaha, malliltaan 536LiPX. Sitä valmistaja tarjoaa myös metsänraivauskäyttöön.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää