Metsä
Esittely Sampo FR68

Sampo FR68 -kuormatraktori tuo valmistajalleen kaivattua malliston laajennusta – uutuus tuo uudistushakkuille suunnatun konekokoluokan

Sampo Rosenlew on koko metsäkonevalmistuksensa ajan panostanut kevyemmän pään malleihin. Vuonna 2018 kuitenkin mallistoon esiteltiin järeämmät mallit, joista FR68 on nyt päässyt sarjatuotantoon.
Tommi Hakala
Sampo Rosenlew:in metsäkonemallisto kattaa nyt myös uudistushakkuisiin suunnatut konemallit. Sampo FR68 -kuormatraktori on kehitetty Sampo HR86 -harvesterin työpariksi.

Kun 2017 Sampo Rosenlew osti kurikkalaisen Logman Oy:n konkurssipesän,oli oston taustalla halu saada järeämmät mallit omaan tuotantoon – tiedossa oli, että uusia malleja oli Logmannilla jo suunniteltu. Aikaisempien Logman-koneiden varaosakomponenttien saatavuus varmistettiin yhteistyössä Koneosapalvelun kanssa. Uudet konemallit kuitenkin läpikäytiin kokonaisuudessaan uusiksi ja niiden rakenneratkaisut (kuten suojukset) muokattiin vastaamaan aikaisempia Sampo-malleja.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää