Metsä
Kesla 326T

Kesla 236T -puutavarakuormain tarjoaa laajemmat liikeradat ja lisää nostovoimaa – kaksijatkeinen malli on saatavilla 9,1 metrin ulottumalla

Samaa tahtia kuin maataloustraktorit ovat järeytyneet, niihin asennettavat metsäperävaunut ja -nosturit suurenevat. Keslalle tämä tarkoittaa entistä vahvempaa panostusta järeämpiin nosturimalleihin, mistä uusi 326T on hyvä esimerkki.
Tommi Hakala
Joensuussa metsävarusteita valmistavalle Kesla Oyj:lle traktoreihin asennettavat puutavarakuormaimet ovat olleet jo vuosikymmeniä tärkeä osa tuotantoa. Nyt mallistoa uudistetaan ja ensimmäisenä on esitelty järeä Kesla 326T -malli.

Keslan puutavarakuormainten valmistuksella on pitkät ja kaksihaaraiset juuret. Maatilakuormainten valmistus alkoi Kesälahdella 1980-luvun alussa, ensimmäinen malli oli Patu 1800. Vuonna 1988 Kesla osti Joensuussa toimineen nosturivalmistaja Foresteri Oy:n osake-enemmistön ja sai mallistoonsa järeämpien kuorma-auto- ja metsäkonenostureiden tuotteita. Molemmat tuotemerkit sulautettiin vuonna 2006 saman Kesla-brändin alle. Samalla nostureiden väritys muuttui maatilakuormaimissa Patun punaisesta harmaa+mustaksi. Nyt uuden Kesla 326T -mallin myötä perusväriksi tulee musta – mutta tilauksesta saa haluamansakin värin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää