Metsä
Esittely Ponsse K101, K111

Uudet Ponsse K101 ja K111 uudistavat kuormatraktoreiden nostureiden rakenteita – uusissa malleissa on maksimoitu teräsvaluosien määrä

Ponsse esitteli 2018 uudentyyppisen kuormatraktorinosturimalli K121:n. Nyt samat rakenneratkaisut on tuotu malleihin K101- ja K111, jotka soveltuvat keskikokoisiin kuormatraktoreihin. Rakenneratkaisuissa näkyy vahvasti teräsvalurakenteiden lisääntynyt hyödyntäminen.
Tommi Hakala
Kuormatraktoreiden kuormaajat joutuvat erittäin koville. Taakkojen koko ja nopeasti vaihtelevat suunnanmuutokset rasittavat sekä nosturin- että peruskoneen rakenteita. Ponssen uudet K101- ja K111-kuormaimet on suunniteltu vähentämään rakennerasituksia.

Suurilla metsäkonevalmistajilla koneiden iso valmistusmäärä mahdollistaa myös kuormatraktoreiden ja harvestereiden nostureiden oman suunnittelun ja valmistuksen. Suuremmista pohjoismaisista valmistajista vain EcoLog käyttää ulkopuolista nosturivalmistajaa (Cranab). Kotimaassa Logset on panostanut yhteistyöhön Meseran kanssa – Sampo sekä Meseraan että Keslaan.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää