Metsä
Esittely Kronos Kargo 121

Kronos Kargo 121 -metsäperävaunu on omiaan taajama-alueiden puunkorjuussa – metsäperävaunua sekä siihen yhdistettyä Kronos Gripto 709 -puutavarakuormainta hyödynnetään Helsingin kaupungin metsänhoidossa

Taajama-alueiden puunkorjuun kuljetuksissa metsäperävaunun ja traktorin yhdistelmät ovat valta-asemassa. Liikkuvuus eri pinnoilla ja siirtonopeus tekevät niistä varsinaisia metsäkoneita näppärämpiä. Kronos on toimittanut tähän käyttöön hyvin paljon yhdistelmiä. Uusi Kronos Kargo 121 -perävaunu onkin laajasti muokattavissa näihin olosuhteisiin.
Tommi Hakala
Kuvasta ei juuri näy, että traktorin ja metsäperävaunun yhdistelmä työskentelee Helsingissä. Kaupungin metsäosastolla on yli 4 000 hehtaaria hoidettavia puistoja ja metsäalueita. Useampi yhdistelmä hoitaa korjattujen puiden kuljetukset, uusimpana Kronoksen toimittama Kargo 121 -vaunuun perustuva yhdistelmä.

Kronoksen metsävarusteisten perävaunujen mallivalikoima on vähitellen hilautunut suurelta osin järeämpien kotelopalkkirunkoisten mallien hallitsemaksi. Perinteisempiä kaksipalkkirunkoisia vaunuja on kuitenkin vielä mukana 100- ja 120-malleina sekä niiden rullavetoisina 4WD-versioina.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää