Metsä
Esittely Prosilva S5

Prosilva S5 on tehokas järeillä teileillä ja harvesteripäillä varusteltu yleiskone - telien ja taka-akselin pyörien nopeuden ja voiman säätö tapahtuu hydraulista järjestelmää ohjaavalla Parker Iqan -yksiköllä

Prosilvan metsäkonemallistosta paljon esillä ovat olleet pehmeiden maiden korjuuseen suunnitellut telakoneet. Nyt valmistaja vahvistaa otettaan myös keskiraskaiden pyöräalustaisten harvestereiden rintamalla uudella S5-mallillaan.
Tommi Hakala
Ruovedellä metsäkoneita valmistava Prosilva Oy on esitellyt harvesterimallistoonsa uuden mallin: Prosilva S5 on keskiraskas 6-pyöräinen malli, jonka tekniset ratkaisut ovat jatkumoa 2020 esitellyn S3-mallin ideoista.

Harvennus- ja uudistushakkuille soveltuvien harvestereiden osalta suosittuja ovat 6-pyöräiset mallit. Niissä on pääsääntöisesti etutelissä 26.5" vannekoon renkaat ja taka-akselilla 34" renkaat. Nyt Prosilvan mallistoon esiteltiin tähän luokkaan uusi S5-malli.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää