Metsä

Toiminnot keskustelevat - Farmikko HT 200–125 -energiapuukoura

Farmikko-energiapuukoura oli aikanaan ensimmäisiä ilman lisäletkutuksia toimivia kaatopäitä. Mekaanisen tiltin tilalle on nyt saatavissa hydraulinen tilttivaihtoehto. Samalla valmistaja on ottanut käyttöön uuden hydrauliikan liikkeiden ohjausmenetelmän.
Uusi Farmikon energiapuukoura on nyt varustettu hydraulisella kaatotoiminnolla. Suurin uutuus on sen hydrauliikassa, joka toimii keskustelevien hydraulisylintereiden avulla.

Energiapuun korjuussa pienet ja kevyet kaatopäät ovat saaneet suuren suosion. Kohtuullinen hinta ja helppo asennettavuus ovat niiden vahvuus. Yleisimmin ei vaadita erillisen käyttöletkutuksen asennusta nosturiin, eli kaatopää on periaatteessa ostettavissa käyttövalmiina kuin maitopurkki kaupasta.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää