Metsä
Kokeilu

Suosittu Husqvarna Scarlett sai solakamman vartalon ja harmaan värin

Husqvarnan Scarlett-malliston raivaussahateriä on valmistettu jo pitkään. Terän uudistettu versio on ollut Koneviestin testaajilla käytössä jo sen verran aikaa, että kokemuksia on saatu.
Tommi Hakala
Erittäin pitkään markkinoilla olleen Husqvarna Scarlett -raivaussahanterän uusi malli tuli markkinoille viime vuonna. Nykyään harmaaväriseen terään on tehty pieni tekninen muutos, jonka ansiosta leikkuuteho on parantunut.

Puuvartisen kasvien raivauksessa käytetään lähes poikkeuksetta yhdestä kappaleesta valmistettuja ”peltiteriä”. Niiden etuna on hyvin kohtuullinen hinta ja helppo teroitettavuus maastossa.

Vaikka erilaisia raivaussahakäyttöön hyväksyttyjä kovapalateriä on jo useampia markkinoilla, teroituksen vaativuus on pitänyt niiden menekin pienenä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää