Metsä
Esittely

Istuvampi kohtuuhintainen metsurin Proforest Premium -turva-asu hakkuulle – viiltosuojan keveys tekee asusta sopivan myös raivaussahakäyttöön

Metsurin viiltosuojallisten työasujen valikoima on laaja. Nyt edullisemmissakin asumallistoissa on tarjolla yksinkertaisten perusasujen rinnalla myös hieman monipuolisempia malleja – kuten Koneviestin kokeilema Proforest Premium.
Tommi Hakala
Sekä hakkuu- että raivaustöissä mukavuutta lisää työasun tiukempi mitoitus. Näin asu ei takerru liian helposti oksiin tai risuihin. Proforest-tuoteperheen Premium-asukokonaisuus lisää napakammin istuvien asujen valikoimaa edullisessa päässä.

Proforest-tuoteperhe on Turussa toimivan Konetoimi Oy tuotemerkki, johon kuuluu erilaisia puutarhan ja metsätalouden koneita, tarvikkeita ja varaosia. Turva-asujen osalta mallisto on aiemmin sisältänyt hyvin perinteisen Basic-malliston kahdella housuvaihtoehdolla – joko puolihaalarina tai tavanomaisena housumallina. Housuversiona tarjouspakettihinta on verollisena vain 99 euroa. Nyt mallistoon on tullut myös hieman arvokkaampi, 259 euron hintainen, Premium-kokonaisuus. Se on luokiteltu 20 m/s luokan teräketjujen osumille.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää