Metsä
Kokeilu

Echo tarjoaa 3510-mallista kaksi versiota ja kaksi erilaista käynnistystapaa

Echo toi pari vuotta sitten markkinoille ensimmäisen automaattisella rikastusjärjestelmällä varustetun sahamallinsa. Nyt tarjolla on myös uudemman mallisarjan vastaava malli – jonka saa myös perinteisellä rikastuksella.
Tommi Hakala
Kaksi oranssia ja samanlaisen näköistä sahaa voivat olla käytettävyydeltään erilaisia. Echo tarjoaa CS-3510-mallistaan sekä perinteisen tyyppistä ES-mallia ja että automaattisella rikastimella varustettua AC-versiota.

Echon kolminumeroisen malliston 35-kuutioinen CS-352AC sai olla ensimmäinen sahamalli, missä valmistaja otti käyttöönsä automaattisen rikastusjärjestelmän (KV 6/2020). Nyt sama Echo Auto Choke -järjestelmä on asennettu nelinumeroiseen uudemman mallisarjan CS-3510AC-malliin. Echo on silti jättänyt vaihtoehdoksi myös perinteisellä rikastin- + puolikaasutoiminnolla varustetun CS-3510ES-rinnakkaismallin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää