Metsä
Esittely Finnbull LBF

Finnbull LBF on suurempi pienoiskuormatraktori erikoiskäyttöolosuhteisiin – laite sopii myös ajourattomaan korjuuseen

Porvoossa toimiva Marco Krogars Oy on erikoistunut asiakasräätälöityjen pienempien metsäkoneiden valmistukseen. Yksi asiakaslähtöisesti valmistunut konemalli on Finbull LBF-pienoiskuormatraktori, joka sijoittuu raskaampaan luokkaan kuin mönkijäyhdistelmät.
Tommi Hakala
Erilaisissa tontti- ja pihapuuhakkuissa on myös usein kuljetettava puutavaraa. Loviisalainen Sebastian Tennbergin HummaHomma -metsäpalveluyritys hankki käyttöönsä uuden Finnbull LBF -pienkuormatraktorin ja sen avulla palvelua laajennettiin myös kuljetukseen.

Ei näissä mitään kultakaivosta ole valmistajalle”, toteaa uuden LBF-mallin työmaalla Marco Krogars. ”Kate jää pieneksi – jonkinlaisen valmistuspalkan saa minimoimalla tekemisen. ”Hänelle pienien koneiden suunnittelu on tuttua jo pitkältä ajalta. Hydrauliikan ja sähkölaitteiden osalta hän ostaa asennus- ja suunnittelutyön valmistajien edustajilta ja teräsrakenteet valmiiksi koneistettuina.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää