Metsä
Kokeilu

Kokeilussa järeiden puiden kaatamiseen ja katkontaan soveltuva Echo SC-621SX -moottorisaha – sahausta matalammilla päästötasoilla

Suomessa käytettävistä järeistä moottorisahoista valtaosa on 60-kuutioisia malleja. Niiden teho riittää erikoispuidenkin kaatoon ja järeiden oksien karsintaan. Echon uudistettu malli tarjoaa hyvän vaihtoehdon.
Tommi Hakala
Echon uudistunut CS-621 SX oli Koneviestin pihapuunkaatajilla kokeilussa talvella. Järeä saha on katkontaan hyvin sopiva perussaha, jossa osa teknisistä ratkaisuista on toteutettu perinteiseen tapaan.

Echo on tunnettu Suomessa enemmän kevyiden ja keskikokoisten moottorisahojen osalta. Mutta muiden suurten valmistajien tavoin se tarjoaa järeitäkin sahamalleja, koska niille on suurta kysyntää maailmalla – etenkin kun koneellinen hakkuu ei ole mahdollista järeimmissä metsissä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää