Metsä
Esittely BMF

BMF-metsäperävaunuyhdistelmiin on nyt mahdollista hankkia matkapuhelimella muokattava nosturinohjausjärjestelmä – nyt kourankääntäjänkin saa itse säädettyä

Bluetooth-yhteydellä säädettävä Parker Iqan -ohjausjärjestelmä helpottaa metsäperävaunuyhdistelmän asentamista ja mahdollistaa nosturin toimintojen paremman säätämisen. Koneviesti tutustui ohjausjärjestelmän toimintaan tarkemmin.
Tommi Hakala
Sähköisten nosturinohjausjärjestelmien tulo metsäperävaunuyhdistelmiin on lisääntynyt hyvin nopeasti. Niinpä BMF on tuonut Parkerin sähköisen ohjauksen lisävarusteeksi 650 mallista alkaen.

Metsäperävaunuyhdistelmien puutavaranostureiden ohjausjärjestelmissä on siirrytty ensin mekaanisista venttiilistöstä hydrauliseen esiohjaukseen – ja nyt on tullut uusi aika elektroniikan hintojen laskettua: ”Kun kyseessä on suuremman kokoluokan metsäkuormain, niin asiakkaat useimmiten päätyvät sähköisesti ohjattuun versioon”, kertoo Lantmännen Agron metsäperävaunuista vastaava Juha Änkö.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää