Metsä

Kauko-ohjattua katkontaa - Naarva Bluetooth Automaattiajo -mittalaite

Pentin Paja Oy:n valmistama S23-hakkuupää on saanut suuren suosion. Lähes 400 kappaletta helposti kytkettävää sykehakkuupäätä työskentelee ympäri Eurooppaa. Nyt sen saa langattomasti toimivalla pituusmittalaitteella varustettuna.
Älypuhelimiin ja tablettitietokoneisiin on saatavissa uskomaton määrä erilaisia sovelluksia. Yhtä tälläista ”apsia” hyödyntää Pentin Paja Oy uudessa mittalaiteuutuudessaan.

Nykyaikaiset älypuhelimet ja tablettitietokoneet ovat melkoisen monitoimisia laitteita. Niihin on asennettavissa lukematon määrä erilaisia sovelluksia. Pentin Paja Oy on ottanut yhden tällaisen sovelluksen käyttöön ja on luonut sen avulla langattomasti toimivan pituusmittalaitteen. Android-käyttöjärjestelmään asennettavalla Virtual Display -sovelluksella on luotu esiohjelmoitava mittalaite S23-hakkupäähän. Jotta kaatopään rajaton pyöriminen on edelleen mahdollinen, laite toimii langattomasti Bluetooth-tekniikalla. Samalla S23:n sykesyöttö on muuttunut automaattiseksi, eli edestakainen nappien naksuttelu on historiaa. Ääriasennot tunnistavat anturit ohjaavat suunnanvaihtoventtiiliä, näin pelkän yhden napin painalluksella syöttö toimii niin kauan, kunnes haluttu mitta on saavutettu. Vasta siinä tilanteessa paine päästetään katkaisulaitteelle.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää