Metsä
Esittely Ponsse Scorpion

Uudistuneessa Ponsse Scorpion -harvesterissa on kuljettajalle avarammat näkymät

Scorpionin esittely 2013 Elmia Wood -näyttelyssä oli Ponsselle merkittävä hetki. Valmistaja teki suuren muutoksen, kun perinteisemmin toteutettujen harvesterimallien rinnalle tuotiin täysin omanlaisensa ratkaisu. Nyt Scorpion koki 24.2. tapahtuneessa virtuaalisessa esittelyssä hienosäätöä, mutta säilyttää edelleen tutun ulkomuodon.
Ponsse Oyj
Ponsse Scorpion -harvesterin ensimmäisen version esittelystä on kahdeksan vuotta. Uudistuksessa perusidea ja -rakenne pysyvät ennallaan, mutta kuljettajan työympäristö ja hallintajärjestelmä päivittyvät uuteen aikaan.

Kahdeksan vuotta sitten ensiesitellyn Ponsse Scorpionin markkinoille tulon jälkeen selvisi hyvin konkreettisesti se, että kyseiselle konemallille oli ollut valtava kysyntäpiikki odottamassa. Koneiden valmistusta rajoitti alkuvaiheessa, että omalaatuisen nosturin kaksihaaraisia pääpuomeja ei pystytty valmistamaan riittävästi. Kun tämä pullonkaula poistui, valmistus pääsi kovaan vauhtiin. Sittemmin on maailmanmarkkinoille valmistunut jo 1 200 Scorpionia – ja peräti 25 eri maahan.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää