Metsä
Kokeilu Kesla 14RH

Keslan harvesteripäämallisto laajentui pienempää kokoluokkaan – kevyt 14RH-malli soveltuu pienirunkoisiin energiahakkuisiin

Kesla esitteli loppuvuonna 2020 uuden kevyen harvesteripään, 14RH:n. Koneviesti sai kokeiluun uunituoreen pienokaisen ja suuntasi energiapuuhakkuulle sen kanssa. Kokeilussa paljastui, että energiapuun teko on uutuuden vahvin alue.
Tommi Hakala
Suomen metsissä riittää paljon ensiharvennuksia, joiden korjuussa kevyet ja ketterät harvesteripäät ovat tarpeen. Kesla toi 2020 tarjolle mallistoonsa näihin metsiin suunnatun 14RH- mallin. Koneviesti pääsi kokeilemaan uutuutta tuoreeltaan energiapuuhakkuulla.

Keslan harvesteripäämallisto tekee uuden 14RH myötä paluuta lähtökohtaansa, eli kevyiden isäntälinjan harvesteripäiden kokoluokkaan. Näiden keveiden harvesteripäiden kysyntä on lisääntynyt, sillä pienempien metsäkoneiden yhdistelmäkone- ja harvesteriversioille on markkinoilla kysyntää. Niitä asennetaan myös maataloustraktorikäyttöön, ja nyt markkinoille tuodulla 14RH-mallilla Kesla pääsee myös tähän markkinarakoon mukaan.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää