Metsä
Esittely TMK Multikoura

Hankasalmella toimiva TMK Energiakoura Oy laajentaa mallistoaan yleiskahmareihin

Hankasalmella toimiva TMK Energiapuukoura Oy on ollut muiden yritysten tapaan kovassa koronapaineessa. Malliston laajennuksella yleiskourien osalle etsitään nyt vuoden uudessa tehtaassa toimineelle yritykselle laajempaa asiakaskuntaa.
Tommi Hakala
Yrityksen perustaja Tenho Koponen on vuoden 2020 aikana saanut kokea ylä- ja alamäkiä koronaviruksen aiheuttamien markkinaongelmien vuoksi. Mutta uutteralla panostuksella tuotekehitykseen on syntynyt mallistoa laajentava TMK Multikoura. Se on pikakiinnitteisellä liikkuvalla leualla varustettu yleiskoura – leuka on poistettavissa yhden tapin irrotuksella ja vaihdettavissa muunlaiseen versioon.

”Maaliskuussa koronauutisten tultua kaikki kaupanteko loppui kuin seinään”, toteaa TMK Energiakoura Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Tenho Koponen. ”Viennin osuus liikevaihdostamme noin 70–75%.”

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää