Metsä
Esittely Echo CS-621SX

Echon moottorisahamalliston järein malli Echo CS-621SX uudistui – viilauksia tehty myös ammattilaismoottorisahan yksityiskohdissa

Järeiden moottorisahojen mallistot ovat Suomessa tärkeä ryhmä. Järeiden sahojen tarvetta ovat lisänneet erilaiset isojen puiden erikoiskaadot. Echo on mukana tässä kilpailussa 60-kuutioisella CS-621SX -mallillaan.
Tommi Hakala

Sahamallistojen muutoksia on viime vuosina tehty pienkoneiden päästömääräysten kiristyessä. Samassa muutospaineessa ovat olleet kaikki valmistajat – jos ovat halunneet markkinoida tuotteitaan esimerkiksi Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Osa valmistajista on heittänyt rukkaset kehään kaksitahtisten moottoreiden osalta ja siirtynyt nelitahtisten raivaussahojen ja akkuvoimaisten ketjusahatuotteiden pariin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää