Metsä
Kokeilu

Uudet Stihl Pro -ketjut ja Light4 -terälaipat testauksessa – laippojen mitoitukset uusiksi

Stihl on tuonut uudet 0.325” teräketjut ja -laipat markkinoille. Uutuuksien kerrotaan tarjoavan enemmän leikkuunopeutta. Samalla Stihl toi markkinoille uudet laippamallit ja laippapituudet ammattisahoihin. Koneviesti otti selvää, miten uutuudet käytännössä toimivat.
Tommi Hakala
Stihl on tuonut markkinoille uudet terälaitteet. Uusien Light4-laippojen osalta myös mitoitukset muuttuvat, mikä parantaa Stihlin sahojen käytettävyyttä – nyt laippapituudet sopivat paremmin pihapuiden kaatoon ja yleiseen hakkuutyöhön.

Sahatuotannon ohessa Stihl valmistaa Sveitsin Wil:ssä omiin sahoihinsa teräketjut ja -laipat. Myös harvesterikäyttöön valmistetaan järeitä ketjuversioita. Stihl on pitäytynyt pitkään ammattisahoissaan 1,5 ja 1,6 millin vetolenkkivahvuuden 0.325” jaon ketjuissa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää