Metsä
Kokeilu Husqvarna High Viz

Husqvarnan edullisempi High Viz -raivausasu tarjoaa tukevat materiaalit ja hyvät käyttöominaisuudet

Husqvarnan 2020-työvaatemallistoon on tullut High Viz -nimellä myytävä raivaus- ja trimmeröintikäyttöön suunniteltu asu. Se osoittautui Koneviestin kokeilussa tukevasti toteutetuksi raivauksen yleisasuksi.
Tommi Hakala
Husqvarnan raivausasumallistoon tullut nyt High Viz -raivaus- ja trimmeröintikäytön asukokoinaisuus. Näkyvyysluokka 3 määräykset täyttävä asu paljastui Koneviestin kokeilussa tukevaksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.

Raivaussahalla tapahtuvat maisemanhoitotyöt ovat lisääntyneet Euroopassa samaa tahtia kuin kaupungistuminen on edennyt. Kolmioterällä ja erilaisilla siimapäillä niitetään entistä enemmän kasvustoja sellaisista paikoista, joissa isommilla koneilla on vaikea työskennellä. Tämän kehtyksen rinnalla työasuja valmistavat yritykset ovat panostaneet lisää tähän työhön tarvittavien asujen kehitykseen. Tästä ovat hyötyneet myös pohjoismaiset raivaustöissä työskentelevät, vaikka työympäristö onkin syvällä metsissä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää