Metsä
Keto Forst W Eco

Kone-Ketonen esitellyt uuden version suositusta Forst -harvesteripäästä – Keto Forst W Eco sopii harvennushakkuille

Vuonna 2000 esiteltiin uusi, entistä kevyempi "Keto 0" -harvesteripäämalli. Mallinimen Forst saanut pienokainen on kahdessa vuosikymmenessä jalostunut Eco- ja Xtreme-malleiksi. Niiden rinalle tulee nyt viimeisin evoluutioversio – W Eco.
Tommi Hakala
Keto Forst -malllisto sai kesällä uuden version, kun W Eco -malli esiteltiin. Siinä on hyödynnetty pykälän järeämmän 51-mallin kokemuksia ja samalla sen käyttöaluetta on laajennettu myös pienien runkojen parempaan joukkokäsittelyyn.

1980-luvulla Lauri Ketosen kehittämän Keto-harvesteripään mallivalikoima on laajentunut markkinoiden tarpeiden mukaan. Ensimmäisestä, prosessorina esitellystä keskikokoisesta Keto 100 -mallista laajentumista tapahtui alkuun pienempään ensiharvennuksille soveltuviin 50/51 -malleihin. Myöhemmin laajennus tapahtui myös järeämpään uudistushakkuukäyttöön soveltuvaan 150-malliin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää