Metsä
Esittely John Deere H212

John Deeren uusi H212 hakkuupää tarjoaa kevyemmän kaksisyöttörullaisen version markkinoille

Harvestereiden globaaleilla markkinoilla on kysyntää erityyppisille hakkuupäämalleille. Pohjoismaissa yleisimmän kolme- tai nelisyöttörullaisten mallien rinnalla on usein tarjolla yksinkertaisempia kaksisyöttörullaisia malleja. Niin myös John Deerellä, joka nyt laajensi mallistoaan pienempään kokoluokkaan.
Tommi Hakala
John Deere Forestryn harvestereiden hakkuupäämalliston kaksirullainen osasto sai täydennystä, kun uusi H212 esiteltiin. Se tuo pitkästä aikaa kevyen kaksisyöttörullaisen version tarjolle. Niille on kysyntää maailman pienirunkoisilla harvennushakkuilla.

John Deeren edeltävillä metsäkonemerkeillä Ösa, Kockums ja Lokomo on ollut erittäin laaja valikoima erilaisia hakkuupäämalleja ja -tyyppejä. Aina alkuhämärien neljäsyöttörullaisesta Finko-kuormainprosessorista alkaen on tarjolla ollut useampaa syöttötapamallia. Etenkin Ruotsin valmistajille kaksisyöttörullaiset mallit ovat olleet pääosassa, ja niillä on ollut merkittävä osa maan markkinoista. Sekä Ösa että Kockums valmistivat kaksisyöttörullaisia hakkuupäitä omana aikanaan.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää