Metsä
Efco MTH 5100

Efco MTH 5100 -moottorisaha tarjoaa edullisesti vääntöä erilaisiin katkontatöihin

Jos moottorisahaa käytetään harvakseltaan katkontatyöhön ja järeiden puiden hakkuuseen, ei sahan painolla ole suurta merkitystä – sen sijaan vääntävästä moottorista on iloa. Efco MTH 5100 paljastui juuri sellaiseksi työkaluksi, ja se myös tarjoaa voimaa melkoisen edullisesti.
Tommi Hakala
Järeämpien runkojen hakkuulla ja katkonnassa vääntävä ja tukeva saha on miellyttävä kumppani. Efco MTH 5100 tarjoaa sopivan ja edullisen sahan tällaiseen käyttöön.

Efco MTH 5100 tuli Koneviestin kokeiluun samaan aikaan kun KV7 kokeilussa ollut MT 4510. Kun sahoja kasattiin verstaan pöydällä, niiden erilaisuus oli silmiinpistävää – MTH 5100 on massiivisempi, vaikka maksimiteho on lähes sama (2,2 kW vs. MT 4510:n 2,1 kW). Koska MTH 5100 on pykälän isompi, 50-kuutioisten luokkaan kuuluva sahamalli, mieleen tuli kuva ”laiskansitkeästä” puurtajasta – tämä ajatus osoitteutui testin perusteella virheelliseksi.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää