Metsä
Esittely Prosilva S3

Uutuus puun takaa – ruovesiläinen metsäkonevalmistaja Prosilva on tuonut markkinoille kevyemmän S3-harvesterimallin

Prosilvan harvesterimallisto on vuosien saatossa laajentunut raskaampiin harvesterimalleihin. S5:n ja S6:n kuusipyöräisyys on tullut markkinoiden tarpeesta. Nyt kuusipyöräisyys tulee myös pienempään kokoluokkaan, kun ”kevyemmän linjan” S3 julkistettiin 31.3.2020. Harvesteri tulee mallistoon korvaamaan ensimmäisen Prosilva-mallin, eli Ässä 810:n.
Tommi Hakala
Aprillipäivää 2020 edeltävänä iltana Prosilva Oy julkaisi uuden harvesterimallin. Prosilva S3 on mallisarjan kevein, ja se tulee olemaan aikaisemman 810:n seuraaja. Uutuus on saatavissa joko kuusipyöräisenä tai nelipyöräisenä.

Uusi Prosilva S3 ehdittiin julkaista juuri ennen yrityksen perustajan, Lasse Karilaisen menehtymistä pitkä-aikaiseen sairauteen. S3 onkin juuri sitä, mitä Karilainen halusi aina markkinoille tuoda – koneen pitää riittävän yksinkertainen, selkeärakenteinen sekä tehokas. Lisäksi muiden Prosilvan mallien tavoin se on räätälöitävässä hyvin laajasti, aina nostureita, hakkuupäitä kuin mittalaitteistojakin myöden.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää