Metsä
Kokeilu Dimex-työasu

Raivaussahaajalle suunattu Dimex-työasu tarjoaa nöyrän työmiehen perusvaatetuksen

Suomalainen työvaatevalmistaja Dimex on monelle työvaatteita hankkineelle tuttu. Leppävirralla pääkonttoriaan pitävä yritys on perustettu jo 1982. Yritys ei ole mikään pieni tekijä, 2019 valmistui kaikkiaan 430 000 erilaista työvaatetta Suomen ja Euroopan markkinoille. Koneviesti kokeili yrityksen raivausasua talvella 2020.
Tommi Hakala
Raivaussahatyöhön on tullut saataville useita omia erikoisasujaan. Pitkän linjan kotimainen työvaatevalmistaja Dimex on päivittänyt oman asumallinsa, Koneviesti otti selvää mitä se tarjoaa.

Metsätöissä hakkuu- ja raivaustyö eroavat toisistaan, ja molempiin on tarjolla erilaisia asukokonaisuuksia. Pääasiallinen eroavuus on viiltosuojauksessa – moottorisahatyön housuissa on teräketjun tukkivat viiltosuojat. Raivausasuissa taasen on huomioitu valjaiden käyttö ja ripustuskoukun nojaaminen lonkkaan. Myös polviin voi olla lisäsuojauksia keppien osumia pehmentämään.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää