Metsä
Esittely Husqvarna 535iFR

Husqvarnan akkutuoteperheeseen on tullut nyt ammattilaiskäyttöön tarkoitettu Husqvarna 535iFR -yleisraivaussaha – raivausta ilman pörinöitä

Akkukäyttö koneiden valikoima laajenee hurjalla tahdilla. Tähän asti metsäpuolen akkutyökalut ovat olleet pääsääntöisesti harrastajakäyttöön suunnattuja. Nyt myös ammattilaistuotteiden osalta markkinoille on tullut useita erilaisia työkoneita. Otimme kokeiluun Husqvarnan 535iFR raivaussahan.
Tommi Hakala
Husqvarna on tuonut markkinoille uuden akkumallisen yleisraivaussahan. 535iFR on suunniteltu pienirunkoisten taimikoiden hoitotöihin ja heinänniittotehtäviin. Koneviesti ottaa kesän aikana selvää, miten saha eri tilanteista selviää.

Päästöttömät akkukäyttöiset työvälineet ovat jo vallanneet pihapiirin harrastuksissa johtokäyttöiset laitteet. Ja nyt ovat myös polttomoottorilaitteet jäämässä akkulaitteiden tulvan alle. Äänettömät ja päästöttömät koneet pitävät naapurisovun paremmassa vireessä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää