Metsä
Kokeilu Husqvarna X-Com

Kuunneltavaa metsätöihin – Husqvarnan uudet X-Com -radiokuulosuojaimet tarjoavat pitkän käyttöajan yhdellä latauksella

Metsurinkypärään on tarjolla erilaisia radiokuulosuojaimia – metsätöissäkin voi siten pysyä ajan tasalla päivän tapahtumista tai kuunnella työtä rytmittävää musiikkia. Koneviestin kokeilussa ollut Husqvarnan X-Com-paketti osoittautui monipuoliseksi varusteeksi.
Tommi Hakala
X-Comissa kaikki käyttönapit ovat oikean puolen suojaimessa. Ylemmät ovat äänenvoimakkuuden säätämiseen, keskimmäiset kanavavalikon ja muiden toimintojen ohjaamiseen. Alimpana on puhelimen vastaus/radiopuhelunappi. Napit toimivat napakasti ja löytyvät myös käsineet kädessä.

Viihde-elektroniikan ja etenkin nettipohjaisten viihdekanavien tulva on tuonut lähes kaikkiin maan kolkkiin kuunneltavaa. Eikä ole ihme, että myös metsätöissä radiokuulosuojaimet ovat yleistyneet – ja nykyään johdollisen AV-liitännän lisäksi kuulokkeissa on jo lähes vakiovarusteena langaton Bluetooth-yhteys. Se, ja kuulokkeiden mikrofonivarustus, mahdollistavat puheluiden soittamisen ja niihin vastaamisen ilman tarvetta kypärän riisumiseen.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää