Metsä
Kokeilu Echo CS-352AC

Echo tuonut markkinoille helppokäyttöisemmän harrastajakäytön Echo CS-352AC -moottorisahan

Vaikka moottorisahoihin on tullut sähköisesti säätyvät kaasuttimet, on sahojen varusteena edelleen puolikaasu/rikastin- vipu tai erillinen käynnistinasento-vipu. Nyt Echolta on tullut sahamalli, jossa kaikki lisävivut korvaa automaattinen rikastin. Ja se toimii.
Tommi Hakala
Kevyissä harrastajasahoissa vahva merkki Echo on kehittänyt uuden moottorisahan ohjausjärjestelmän, jonka ansiosta käynnistäminen yksinkertaistuu. Automaattisella rikastinjärjestelmällä varustettu Echo CS-352AC paljastui mukavaksi pikkumetsien työkaluksi.

Moottorisahojen käyttökohteet muuttuvat samaa tahtia kuin metsätöiden koneellistaminen lisääntyy. Tämä on näkynyt sahamallistoissa siten, että yksi kolmannes sahoista myydään vähäisempään harrastajakäyttöön. Näiden sahojen myyntihinta pitää saada painettua mahdollismman alas, mikä on tarkoittanut esimerkiksi runkorakenteissa edullisemman muovin käyttöä. Muovivalmistuksen kehitys on kuitenkin mahdollistanut hyvin kilpailukykyiset rakenneratkaisut, verrattuna valettuihin kevytmetallirakenteisiin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää