Metsä
Logset 8H GTE Hybrid

Logset 8H GTE Hybrid -harvesterissa sähköinen energian talteenotto tehostaa työskentelyä

Logsetin harvesterimallistossa on kaksi sähköisellä energian talteenotolla varustettua mallia. Järeämpi 12H GTE Hybrid hyödyntää sähköä maksimitehon nostamiseksi. Pienempi ja suomalaiseen metsäkoneyrittämiseen soveliaampi 8H GTE Hybrid taasen työn tehostamiseen.
Tommi Hakala
Logsetin pienempi hybriditekniikkainen harvesterimalli 8H GTE Hybrid on pohjoismaisiin olosuhteisiin sopiva yleisharvesteri. Se on varustettavissa kolmen eri kokoluokan hakkuupäällä kulloistenkin käyttöolosuhteiden mukaan. Ensimmäinen yksilö työskentelee alavutelaisen JM Forest Oy:n työmailla.

Pienempien valmistajien elinehtona on usein erottua massasta ja tarjota jotain valtavirrasta poikkeavaa. Tämän on Logset sisäistänyt, ja tuo nyt yhdessä toisen suomalaisen yrityksen kanssa hybriditekniset ratkaisut markkinoille juuri sopivana ajankohtana. Kun dieselmoottorivalmistajakin on suomalainen, oli yhteistyöhön ryhtyminen luontevaa. Näiden kolmen osatekijän yhteistyönä on syntynyt maailman kaksi ensimmäistä hybridimetsäkonetta: harvesterit 12H GTE Hybrid ja 8H GTE Hybrid.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää