Metsä
Kokeilu

Husqvarna Technical -metsurinkypärä – pää on pääasia

Kypärä on metsässä työskentelevän tärkeä suojavaruste. Kypärän mukana kulkevat myös tärkeät kuulosuojaimet. Husqvarna on tuonut mallistoonsa ammattilaiskäyttöön suunnatun kypärämallin.
Tommi Hakala
Metsässä vaanii monta vaaraa. Kypärä on tärkeä suojaväline, joka suojaa päänkuoren lisäksi kuuloa ja näköä. Kypärien kehitys on parantanut niiden mukavuutta, eli karvalakin voi vihdoin unohtaa.

Husqvarna päivitti pidempään markkinoilla ollutta Functional-kypärää uudella, paremman näkyvyyden antavalla visiirimallilla vuonna 2010. Nyt kypärä on saanut rinnalleen Technical-ammattilaismallin, jossa vain kuulonsuojaimet kiinnikkeineen ovat vastaavat. Tämä mahdollistaa esimerkiksi arvokkaiden radiokuulosuojainten siirtämisen vanhasta uuteen malliin. Myös paino on sama, niskasuojineen molemmat mallit painavat 0,75 kiloa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää