Metsä
Kokeilu Stihl MSA 220 C-B

Stihlin uusin akkukäyttöinen MSA 220 C-B -moottorisaha antaa kovemman vastuksen polttomoottorisahoille

Pienemmät polttomoottorisahat saavat jatkuvasti kovempaa haastetta akkusahojen rintamalta. Myös Stihl on lisännyt mallistoaan järeämpään suuntaan uudella MSA 220 C-B -mallillaan. Se antaa leikkuutehossa kovan vastuksen jopa MS 201 -mallille.
Tommi Hakala
Stihl vahvistaa akkusahamallistoaan uudella MSA 220 C-B -mallilla. Se on selvästi tarkoitettu myös puun kaatamiseen metsäolosuhteissa, sillä rungossa on kaadonsuuntausviivat. Koneviesti kokeili sahaa normaaleissa metsäolosuhteissa lauhana talvena 2020.

Akkusahojen on povattu korvaavan hyvin nopeasti pienemmät polttomoottorisahat. Akkutoimisten sahojen osalta markkinoilla on nyt runsaasti tarjontaa. Akkukapaisteetti on kasvanut huomattavasti, parhaimmillaan kapasiteetti riittää muihinkin paljon tehoa vaativiin akkukoneisiin – esimerkiksi ruohonleikkureihin. Usein silloin käytetään 36 voltin jännitettä, kuten tämän kokeilun Stihlissäkin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää