MAINOS: traktorpool.fi

Vaihtokonekauppa kukoistaa - hyväkuntoiset koneet viedään käsistä

Euroopan suurin vaihtokonesivusto Traktorpool tarjoaa nyt verkkokauppansa myös suomalaisille koneammattilaisille. Kuukausittain sivustolla vierailee yli 4 miljoonaa kävijää.

Traktorit, sadonkorjuukoneet, maatalous-, metsä- ja maanrakennuskoneet sekä monet muut laitteet löytyvät nyt kätevästi osoitteesta traktorpool.fi. Sivustossa on yli 200 000 vaihtokone- ja laiteilmoitusta ja konekauppaa tehdään kuukausittain reilun neljän miljardin euron arvosta.

Traktorpoolin toiminnasta Suomessa vastaa Viestimedia Oy, jonka päätuotteita ovat sanomalehti Maaseudun Tulevaisuus sekä aikakauslehdet Aarre ja Koneviesti.

Asiantuntevaa palvelua konealan ammattilaisille

Koneviestin päätoimittaja Eemeli Linna, millä tavoin vaihtokoneiden myyntiä tai ostoa harkitseva asiakas hyötyy Traktorpool.fi:n ja Koneviestin yhteistyöstä?

”Koneviesti on konealan ainoa riippumaton erikoislehti Suomessa ja kova tekijä koko Euroopan tasolla. Haluamme nostaa Traktorpoolissa esiin Koneviestin vuosien aikana tekemiä sisältöjä siten, että ne pystyvät objektiivisesti tukemaan ammattilaisten tekemiä hakuja.”

”Jos vaikkapa haet tiettyä traktorimallia, Koneviestillä saattaa hyvinkin olla tarjota siihen liittyvää aikanaan kirjoitettua sisältöä: esimerkiksi esittely-, testi- tai vertailuartikkeli.”

”Vaihtokonepalvelussa pyörivä data on erittäin arvokasta Koneviestin jatkokehittämistä ajatellen”

”Koneammattilaiset viettävät paljon aikaa vaihtokonesivuilla, joten Traktorpoolin kaltainen palvelu on aivan välttämätön, Koneviestistä erillinen kokonaisuus. Sellainen meillä on oltava, jos haluamme palvella koneammattilaisia”, toteaa Linna.

”Koneviesti pysyttelee edelleenkin selkeästi riippumattomana ja objektiivisena konealan mediana. Me keskitymme objektiivisen sisällön tekemiseen, kun taas Traktorpool on kaupallinen palvelu.”

Traktorpool lyhyesti

* Vaihtokoneiden verkkokauppaa vuodesta 2000 lähtien.
* Toiminta käynnistyi Saksasta, perustajana LV Digital.
* Traktorpoolilla on toimintaa 12 maassa.
* Yli 5 miljoonaa käyntiä sivustolla kuukaudessa.
* Traktorpool.fi: kotimainen palvelu, kansainvälinen näkyvyys.

Tutustu Traktorpoolin tarjontaan - katso video!

MAINOS: traktorpool.fi
Lue lisää