Maatalous
Kokeilu Agronic WR600

Agronic 600 -karhotin eteen tai taakse – testasimme uutuuden sekä rehusadolla että oljella

Agronicin karhotinsarjaan on tullut keskikokoinen WR600, joka voidaan kytkeä etukuormaimen ja etunostolaitteen lisäksi myös takanostolaitteisiin. Kokeilimme uutuutta sekä rehusadon että oljen karhotukseen.
Seppo Nykänen
WR600-karhotin toimii parhaiten etunostolaitteeseen kytkettynä.

Agronic esitteli muutama vuosi sitten WR500-karhottimen, joka sopii sekä etunostolaitteeseen että etukuormaajaan. WR500:n toimintaidea poikkesi radikaalisti muista karhottimista. Mallin polyamidista valmistetut karhotinpiikit on kiinnitetty pyöreään rumpuun loivaan kulmaan. Rummussa on lisäksi lyhyet siivet, jotka siirtävät piikkien päälle joutunutta materiaalia. WR500:n karhotinrumpuja pyöritetään hydraulimoottoreilla suoravedolla. Samalla idealla on toteutettu myös Agronicin suurin, neliroottorinen WR900-karhotin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää