Maatalous
Esittely Claas Lexion

Claas Lexion -puimuri uudistuu täysin - rakenne on uudistettu puintikoneistoa myöten ja kapasiteetti on kasvanut 10 % edelliseen mallistoon verrattuna

Claas esitteli seuraavalle puintikaudelle täysin uudistetun Lexion-puimurimalliston. Uusien mallien lisäksi tulevalle kaudelle on saatavana myös erä vanhempien 600- ja 700-sarjojen malleja.
Tapio Vesterinen
Lexion 7700 on 7000-sarjan suurin puimuri. 7000-sarjan puimurit on varustettu aina hybridikoneistolla – moottoritehoa tässä mallissa on 549 hevosvoimaa ja myös telaversio on saatavilla.

Claas esitteli Lexion-puimurimalliston alun perin vuonna 1994. Nyt Lexion uudistuu kolmannen sukupolven esittelyn myötä perusteellisesti. Uuteen Lexion-mallistoon kuuluu kuusi kohlinpuimuria ja seitsemän hybridimallia. Kun telaversiot otetaan huomioon, on saatavilla yhteensä 23 mallia, joista 13 on hybridejä ja 10 kohlinpuimureita.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Kaikkien 31.12.2019 mennessä kirjautuneiden kesken arvotaan kymmenen Lukijan idea -kirjaa (arvo 15 €).
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi