Maatalous
Kuhn

Kuhnin Agritechnica-uutuuksissa ja liiketoiminnassa näkyy määrätietoinen kehittäminen

Kuhn tuo Agritechnicaan mukanaan laajan kattauksen uutuuksia kaikkiin tuoteryhmiinsä – yhteensä noin 30 uutta tai päivitetty tuotetta. Tiedonhallinta ja mekatroniikka, eli toimintojen sähköinen hallinta, ovat uutuuslistauksessa merkittävässä roolissa, mutta myös fyysisiä muutoksia on runsaasti.
Tuomas Anttila
Kuhn VB 7190 on maailman nopein paalain, jos vertailukohtana on paalin pudottaminen. Takaportin aukeamiseen ja sulkeutumiseen kuluu yhteensä vain 4 sekuntia. Muuttuvakammioinen paalain tekee tiukkoja paaleja, ja i-Dense -järjestelmän avulla tiukkuus säätyy automaattisesti valitun materiaalin ja mitatun kosteuden mukaan. 7190-mallin suurin paalinhalkaisija on 185 cm, ja pienemmän 7160-mallin 160 cm.

Ranskalainen Kuhn lukeutuu nykyään markkinoiden suurimpiin maataloustyökonevalmistajiin. Valikoima kattaa nurmikoneiden osalta koko ketjun heinän niitosta ruokintaan, kasvinviljelykoneissa kynnöstä kylvöön sekä kasvinsuojeluun, ja ympäristönhoitokoneitakin kattavan piennarmurskainvalikoiman verran.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää