Maatalous
Esittely Toselli Marvel

Toselli Marvel -kasvinsuojeluruisku tarjoaa tarkkuutta ja tehokkuutta ilmavirralla

Ilmavirtaa voidaan käyttää kasvinsuojeluruiskussa joko tehostamaan torjunta-aineen levitystä tai vähentämään tuulikulkeumaa. Avagro Oy:n maahantuomalla Toselli AirSpray -ruisku voi käyttää kumpaakin menetelmää viljelykasvin ja olosuhteiden mukaan.
Uolevi Oristo
Saaren Marjatilan Toselli Marvel -ruiskussa on ilma-avusteinen, 15 m leveä puomisto. Työleveys on sama kuin mansikalla käytettävien harsojen leveys, mikä vähentää päällekkäisajoa.

Toselli on italialainen vuonna 1935 perustettu yritys, jonka toimitilat sijaitsevat Pohjois-Italian vahvalla maatalousalueella, Bolognan ja Modenan kaupunkien välissä. Yritys on valmistanut kasvinsuojeluruiskuja vuodesta 1969 alkaen. Toselli panosti alusta alkaen hydraulisesti toimivien puomistojen kehitykseen, ja yritys oli italialaisten konevalmistajien eturintamassa kehittämässä ajettavaa kasvinsuojeluruiskua.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi