Maatalous
Esittely Maschio Giraffona 260, Maschio Bisonte 300

Vaivatonta viherlannoitusta Maschio Giraffona ja Bisonte -murskainyhdistelmällä

Vasaraterillä varustettu murskain on monipuolinen laite, jolla onnistuu niin pientareiden, sänkien, vesakkojen kuin kesantojenkin niitto. Jos murskausteho kuitenkin halutaan pitää hyvänä tiheällä viherlannoitusnurmella, on ajonopeus pidettävä kohtuullisena. Tässä tapauksessa etu- ja takakoneen yhdistelmällä saadaan tehtyä työstä jouhevaa.
5-metrinen murskainyhdistelmä on tehokas ja monikäyttöinen kokonaisuus.

Italialainen Maschio Gaspardo on murskaimistaan ja jyrsimistään tunnettu konevalmistaja, jonka valikoimassa on kaikkea kyntöauroista kasvinsuojeluruiskuihin ja paalaimiin. Murskaimissa vaihtoehtoja on kiinteistötraktorien metrin levyisistä koneista aina 6,2-metriseen Gemellaan.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi