Maatalous

Don Reikowsky tutkii suorakylvöä — passiivisesta aktiiviseen suorakylvöön

Suorakylvön positiiviset ympäristövaikutukset kertaantuvat, jos siirrytään passiivisesta olkikatteesta elolliseen. Käytännössä tämä tarkoittaa erilaisten kerääjäkasvien liittämistä systeemiin, kertoo Minnesotan Yliopiston emeritusprofessori Don Reikowsky.
Jussi Knaapi
Emeritusprofessori Don Reikowsky on edelleen lyönnissä. Pariisin SIMA-näyttelyn esiseminaarissa hän esitti laajan katsauksen suorakylvön menestystekijöistä. Suorakylvön ”Grand old man” tuntee lajinsa!

Tohtori Don Reikowsky on yksi arvostetuimmista suorakylvön tutkijoista. Jo 1970-luvulla hän suoritti Minnesotan yliopistossa ensimmäisiä hiilidioksiditaseen tutkimuksia. Tätä herraa kannattaa kuunnella!

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi