Maatalous
Esittely JCB Loadall

JCB:n maatalouskurottajamallistoon esiteltiin uudet ohjaamot — myös nostotehot ovat kasvaneet

JCB esitteli tammikuun lopulla uudet Loadall-kurottajamallit. Parannuksia on tehty muun muassa nostokykyyn, mutta käyttäjälle huomattavin uudistus on kuitenkin uusi aiempaa tilavampi ohjaamo, josta näkyvyys työkohteeseen on parempi.
Tapio Vesterinen
JCB:n uudet Loadall-kurottajat tunnistaa uudesta ohjaamosta, joka on aiempaa kookkaampi. Agri Super on toiseksi paras varustelutaso, ja sen mukana tulee aina 6-portainen powershift-vaihteisto. Nostokykyä on tullut useimpiin malleihin 100–200 kg lisää.

JCB on perinteikäs englantilainen kuormainvalmistaja, joka aloitti kurottajien valmistuksen jo 1970-luvulla. JCB kertoo valmistaneensa tähän mennessä jo yli 230 000 kurottajaa.

Uuden kurottajamalliston esittely on valmistajalle suuri taloudellinenkin panostus, sillä JCB kertoi käyttäneensä uuden malliston tuotekehitykseen 8 miljoonaa puntaa.

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90 €/kk Kirjaudu sisään
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan jutun kirjautumalla sisään.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90 €/kk
Aiheeseen liittyvät artikkelit