Maatalous
Kokeilu Kesla FleXset

Kesla FleXset on raskaan sarjan monitoimivaunu

Monikäyttöiset vaihtolavalaitteet ovat erittäin yleisiä kuorma-autoissa, ja ovat tehneet hiljalleen tulemistaan myös traktoreiden peräkärryihin. Järeä puutavarakuormain taas luo traktorille uusia käyttömahdollisuuksia (KV 9/2018). Kesla FleXsetissä nämä varusteet on yhdistetty, ja luotu todellinen monitoimilaite. Koneviesti pääsi kokeilemaan muutaman päivän aikana, mihin kaikkeen tällainen vaunu taipuu.
Tuomas Anttila
Kesla FleXset -monitoimivaunu on tarkoitettu niin kunnallistöihin kuin maatalouteenkin.

Iisalmelainen Farm Machinery Group eli FMG ja joensuulainen Kesla päättivät viime vuonna yhdistää kaksi tuotettaan. Vaunun alustan koukkulaitteineen valmistaa FMG, ja puutavarakuormaimen Kesla. Näiden yhdistelmänä syntyi Kesla FleXset -monitoimivaunu, joka on tarkoitettu niin kunnallistöihin kuin maatalouteenkin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää