Maatalous
Esittely

Krone ZX -noukinvaunut - Lisäkapasiteettia rehunajoon

Vaikka ajosilppurit yleistyvät vuosi vuodelta, on noukinvaunu edelleen monilla tiloilla perusteltu valinta. Kronen uudistunut noukinvaunumallisto on hyvä esimerkki siitä, että ennestään hyvin toimivaan tuotteeseen ei kannata tyytyä, vaan siitä voi kehittää vieläkin paremman.
Kuormaa tehtäessä etulaita on pystysuorassa ja ohjaa rehua taaksepäin, aivan kuten muissakin noukinvaunuissa. Vasta kun kuorma on muutoin täynnä, kääntyy etulaita eteen, jolloin saadaan käyttöön 4,5 kuutiota lisätilaa.

Kronen ZX -vaunut ovat saksalaisen, nurmikoneisiin erikoistuneen valmistajan järeimpiä noukinvaunuja. Mallisarja on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, ja vanhempia versioita onkin käsitelty Koneviestin numeroissa 16/2007, 14/2009 ja 15/2012. Tällä hetkellä markkinoilla olevan vaunumallin Krone esitteli vuoden 2015 Agritechnica-näyttelyssä. Vaunuun tulleet muutokset eivät ole ainoastaan kosmeettisia, sillä käytännössä koko vaunun etuosa on laitettu uuteen uskoon. Muutoksista on hyötyä niin omalla noukkimella ja sullojalla kuin ajosilppurillakin lastatessa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää