Maatalous

Claas Jaguar 900 -sarjan ajosilppurit - Automatiikka tehostaa

Suomessa myydään vuosittain toistakymmentä ajosilppuria. Urakoitsijat vaihtavat koneita säännöllisin välein ja käytetyt koneet myydään Suomeen. Silppureiden kokohaarukka kasvaa, sillä viime vuonna myytiin Claasin valikoiman pienin ja kolme toiseksi suurinta mallia. Silppureita myydään urakoitsijoiden lisäksi myös yhteiskoneeksi ja yksittäisille tiloille.
4 metriä korkea rehuvaunu näyttää pieneltä 970:n rinnalla.

Ajosilppureita valmistetaan vain murto-osa leikkuupuimurien määrästä: koko maailmassa myydään vuosittain noin 2 900 ajosilppuria. Siksi ajosilppureissa käytetään samoja ohjaamoja – ja myös muita yhteisiä komponentteja – kuin leikkuupuimureissa. Markkinajohtaja Claas tarjoaa kahta mallisarjaa, jotka poikkeavat tosistaan teknisesti mm. silppurikoneiston ja voimansiirron osalta. Saman mallisarjan ajosilppurit ovat sen sijaan tekniikaltaan pitkälti yhteneväisiä – suurin ero on yleensä moottoriteho, ja sen myötä moottorin merkki ja malli.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi