Maatalous

Automatiikkaa ja apuja säätöihin - Claasin uutuudet

Claasin puimurimallisto on uudistunut vastikään, tänä vuonna vuorossa ovat käyttöä ja säätöä helpottavat uudistukset. Mobiilipuolella Claas on julkistanut kaksi eri käyttöön suunniteltua uutta sovellusta, joiden tarkoituksena on helpottaa puinnin arkea. Suurempi uutuus on täysin automaattinen puimurin säätöjärjestelmä.
Claas Cemos Auto Threshing System palkittiin Agritechnican kultamitalilla. Järjestelmä säätää tarvittaessa puintikoneiston optimaalisiin asetuksiin täysin automaattisesti.

Claas sai Agritechnican näyttelyorganisaation tunnustuksen Claas Cemos Auto Threshing -järjestelmästään. Kunnian kukko on laulanut ennenkin, sillä vastaavalla, mutta hieman suppeammalla automaattisella säätöjärjestelmällä varustettu Claas Lexion voitti Machine of the Year -tittelin jo vuoden 2014 Agritechnicassa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää