Maatalous

Älykäs viljely edellä - Kverneland-uutuudet

Kverneland Group esitteli Agritechnicassa nähtäviä uutuustuotteitaan Alankomaissa, jossa valmistetaan Kvernelandin ruiskut, lannoittimet ja heinäkoneet. Uutuuksissa on selvästi panostettu Agritechican pääteemaksikin valittuun älykkääseen teknologiaan, sillä monet uutuudet liittyvät Isobus-hallintaan, automaattiohjaukseen, lohkoautomatiikkaan sekä muuhun mekatroniikkaan.
Turbo-sarjan kulttivaattoreiden mallisto täydentyy nostolaitekultivaattoreilla. Kverneland Turbo 5000F on 5-metrinen ja 4-rivinen nostolaitemalli, jolla on painoa noin 3,3 tonnia riippuen jyrästä. Kultivaattoriin tulee ensi vuoden loppupuolella saataville C-piikki lehtijousituksella. 4–20 cm työsyvyyden ansiosta laite sopii periaatteessa kaikkiin muokkausvaiheisiin.

Kubota-konserniin jo viisi vuotta kuulunut Kverneland Group on laajentunut vuosien saatossa kyntöauravalmistajasta erittäin monipuoliseksi maatalouskonebrändiksi. Laajentumisessa apuna ovat olleet useat Kverneland Groupiin liitetyt tuotemerkit, kuten Taarup, Vicon ja Accord, joista Vicon-heinäkoneita myydään edelleen omana tuotemerkkinään Keski-Euroopassa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää