Maatalous
Vertailu Kurottajavertailu 2022

Kurottajavertailun lopputuloksissa voittaja erottautui etenkin käyttöominaisuuksillaan – hintojen vertailu osoittautui vaikeaksi

Loppupisteissä voittaja nykäisi 26 pisteen etumatkaan seuraavaksi yltäneeseen. Kisan ratkaisi miellyttävä käytettävyys. Häntäpäässä nähtiin, ettei kurottajakisassa pärjätä pelkällä teknisellä suorituskyvyllä.
John Christensen
JCB voitti testin, pääasiassa hyvien ajo-ominaisuuksien ja onnistuneen ohjaamon ansiosta. Tekniikkapuolella parannettavaa olisi muun muassa hydrauliikan nopeudessa.

Vertailun voitti JCB 542-70 AgriXtra -kurottaja, joka keräsi 763 pistettä (teoreettinen maksimipistemäärä on 1 000 pistettä). Kakkossijalle yltää Kramer KT 407 26 pisteen erolla. Nämä testin kärkikoneet ovat siis pisteiden osalta hyvin lähellä toisiaan. Samoin kolmannella ja neljännellä sijalla olevat Manitou ja Claas ovat pisteissä hyvin lähellä toisiaan, eroa on vain 7 pistettä.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää